nieuws

Gast is koning thema Nationale Cafetariadag

Fastfood

De Klant is Koning is de rode draad tijdens de Nationale Cafetariadag die 9 december in het Culinair Pretpark bij Levens in Gilze wordt gehouden.

Gast is koning thema Nationale Cafetariadag

Hoe laat je een klant/gast zicheen koning voelen. Die vraag wordt beantwoord tijdens de vierde Nationale Cafetariadag in diverse workshops, demonstraties en inspiratiesessies.  Onder anderen Frank Heijneman van mysteryguest- en trainingsbureau Gast is Koning zal daar op zijn eigen enthousiaste wijze zijn Tien Koninklijke regels van de gastvrijheid uit de doeken doen.

Een ander hoogtepunt  vormt de Foodparade. Monique Nefkens, in 2012 winnares van kookwedstrijd De Zilveren Champignon, bereidt een menu met producten van de partners/ sponsors. Die worden als een modeshow op een catwalk gepresenteerd, de bezoekrs kunne ze ook proeven. Recepturen, bereidingswijze en kostprijsberekeningen zijn later voor de bezoekers online in te zien.

Tussen de bedrijven door zijn workshops en demonstraties en inspiratiesessies te bezoeken die door de partners, allen leveranciers in de cafetariabranche, worden verzorgd.

De dag, die om 15.00 uur start wordt afgesloten meet een feestavond die tot ongeveer 21.00 uur duurt.

Meer info en een inschrijfformulier is te vinden op nationalecafetariadag.nl

Reageer op dit artikel