nieuws

SVO Fastserviceopleidingen kiest Kanjers

Fastfood

Tijdens een feestelijke uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht zijn de Beste Praktijkbegeleiders Fastservice en de Fastservice Kanjers 2013 bekendgemaakt. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door SVO vakopleiding food in samenwerking met Stichting Vrienden Fastservice.

SVO Fastserviceopleidingen kiest Kanjers

Danny Witteman van McDonald’s Santpoort-Noord (categorie ketenbedrijven) en René Huntink van Hameland Route en de Oude Gaper in Aalten (categorie zelfstandige bedrijven) werden uitgeroepen tot Beste Praktijkbegeleiders Fastservice 2013. Zij streden met zes finalisten om de felbegeerde titel.

Fastservice Kanjers

Ook de Fastservice Kanjers 2013 werden door SVO Fastserviceopleidingen in het zonnetje gezet. In de categorie mbo-opleiding medewerker fastservice (niveau 2) won Soraya van Meel van cafetaria De Havenkade in Assen. In de categorie mbo-opleiding 1e medewerker fastservice (niveau 3) ging de titel naar Tim van der Zee (foto) van Eterij Onder de Duinen op Camping Julianahoeve in Renesse. Lizette Theeuwen van McDonald’s Tegelen werd tot winnaar uitgeroepen in de categorie bedrijfsleider fastservice (niveau 4).

SVO vakopleiding food leidt vakmensen op voor onder andere cafetaria’s, fastfoodketens en andere fastservicebedrijven.

Reageer op dit artikel