nieuws

Plaza grote winnaar onder formules in Cafetaria Top 100

Fastfood

Cafetariaketen Plaza Food for All telt dit jaar dertien cafetaria’s in de Cafetaria Top 100, een stijging met vijf stuks. Verhage is zes vestigingen in de ranglijst ‘kwijtgeraakt’.

Plaza grote winnaar onder formules in Cafetaria Top 100

Dat cafetariaketen Plaza ondernemers opriep vooral in te schrijven voor de Cafetaria Top 100 heeft gewerkt. De keten weet met maar liefst 13 bedrijven de ranglijst te halen tegen acht stuks vorig jaar.

Verhage is telde vorig jaar nog 15 bedrijven in de Top 100, zes meer dan dit jaar. Dat zal vooral te wijten zijn aan het stijgende niveau, er was een 8,9 nodig om in de lijst te komen. Als een ondernemer even de boel niet scherp houdt, kost dat daardoor een notering.

Kwalitaria blijft de grootste in de Cafetaria Top 100. Daarvan zijn er een heel aantal nieuw in de ranglijst. Ondanks dat een hoger cijfer nodig is weet d e keten zich daardoor goed te handhaven. Hieronder de formules met het aantal bedrijven dat ze in de Cafetaria Top 100 hebben.

Reageer op dit artikel