nieuws

‘Parel Fastservicesector’ voor Kimberly de Zeeuw

Fastfood

Kimberly de Zeeuw van Foodmaster De Parel in ’s-Gravenzande, is op het Cafetaria Top 100 Event uitgeroepen tot ‘Parel van de Fastservice’. ‘Ik stond te shaken op het podium’, zegt de compleet verraste bedrijfsleidster.

‘Parel Fastservicesector’ voor Kimberly de Zeeuw

‘En dan ook nog zevende‘, verzucht een blije De Zeeuw. De award, ‘Parel van de Fastservice’, is bedoeld voor een personeelslid dat een uitzonderlijke prestatie levert. En dat heeft de 22-jarige zeker gedaan. De bedrijfsleider van De Parel vervangt al maanden de ernstig zieke eigenaar Richard van Dop. Ook tijdens het Cafetaria Top 100 mystery-bezoek waarop het bedrijf zo goed scoorde.

Teamprestatie

‘Deze prijs is voor het hele team’, geeft De Zeeuw de eer door. ‘En voor Richard en Bianca, die hebben ons alles geleerd. Richard is echt de beste leermeester.’

Reageer op dit artikel