nieuws

Kwalitaria Nieuwveld ‘Beste Kleine Cafetaria’ in Cafetaria Top 100 2013

Fastfood

Optimale gastvrijheid en een zaak die er uitziet om door een ringetje te halen. Het is waarmee Kwalitaria Nieuwveld in Hoogvliet de vierde plaats in de Cafetaria Top 100 in de wacht sleept en daarmee ook de titel ‘Beste Kleine Cafetaria.

Kwalitaria Nieuwveld ‘Beste Kleine Cafetaria’ in Cafetaria Top 100 2013

De verbouwing van hun zaak tot Kwalitaria en het afstoten van een filiaal in Rotterdam heeft de zaak en Patrick en Linda Nieuwveld nieuw elan gegeven. In de vernieuwde zaak straalt het personeel als vanouds. En dat resulteert in de gastvrijheid en gastgerichtheid die het bedrijf eerder al topposities, en de titel ‘Beste Kleine Cafetaria’ bezorgde in deze ranglijst.

De afgelopen jaren was , toen nog, Snackcorner Nieuwveld wat afgegleden in de ranglijst, mede door achterstallig onderhoud en drukke activiteiten voor een tweede zaak. Het paar is nu weer helemaal back in business. De totale focus op hun vernieuwde zaak heeft direct resultaat. Een 6 procent hogere omzet en een prima notering in de Cafetaria Top 100.

Reageer op dit artikel