nieuws

Eerste HBO-fastservicediploma voor cafetariamedewerkster

Fastfood

Dian van Meurs is de eerste student die een fastservice-opleiding op HBO-niveau heeft afgerond. De medewerkster van Restaria Den Haas in Valkenswaard behaalde een Associate Degree Small Business en Retail Management.

Eerste HBO-fastservicediploma voor cafetariamedewerkster

Dian van Meurs is de eerste student uit de sector fastservice die het volledige traject van mbo tot hbo succesvol heeft doorlopen. Sinds twee jaar kunnen studenten na het afronden van de niveau 4 mbo-opleiding bedrijfsleider/manager fastservice bij SVO vakopleiding food doorstromen naar het duaal Associate Degree programma bij Fontys Hogeschool. Zo is er een doorlopende leerlijn mogelijk van mbo niveau 2, via niveau 3 en 4 naar het hbo. Deze doorlopende leerlijn is uniek voor de fastservice sector.

Vakspecialisten voor foodbedrijven

SVO vakopleiding food leidt vakmensen op voor slagerijen, visspeciaalzaken, groentespeciaalzaken, poelierbedrijven, supermarkten, industriële voedingsbedrijven en out of home-bedrijven,  waaronder fastfoodketens,  cafetaria’s en andere fastservicebedrijven. SVO biedt mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4, voor functies van medewerker tot manager.

Reageer op dit artikel