nieuws

Dubbel gevoel voor winnaars beste kleine cafetaria

Fastfood

Patrick en Linda Nieuwveld van Kwalitaria Nieuwveld in Hoogvliet hebben een ‘dubbel gevoel’ over het winnen van de award voor ‘de beste kleine cafetaria’ en hun vierde plaats in de cafetaria Top 100. ‘We zijn trots maar hadden op het erepodium gehoopt.

Dubbel gevoel voor winnaars beste kleine cafetaria

Zichtbaar teleurgesteld lucht Patrick van Nieuwveld na afloop van de uitreiking van de award voor de beste kleine cafetaria in Arnhem op 28 oktober zijn hart. ‘Het voelt als een vette troostprijs. We zijn blij voor ons personeel maar we hadden echt gehoopt op nummer 1, 2 of 3 en de vierde plek telt niet. We blijven nu altijd de beste kleinste cafetaria. En als je meedoet aan een wedstrijd dan wil je winnen.’

Nieuw elan

Het echtpaar Nieuwveld kwam van de 61e plek vorig jaar en doet al een aantal jaren goed mee in de ranglijst van beste cafetaria’s. ‘We hebben flink geïnvesteerd en alle adviezen van de jury opgevolgd. We kunnen niet beter dan dit’, verzucht de cafetariahouder.  De afgelopen jaren kreeg het echtpaar te horen dat er achterstallig onderhoud was. De cafetaria werd vernieuwd en in het juryrapport staat te lezen dat er sprake is van ‘nieuw elan’ in de cafetaria van 60 vierkante meter en zestien zitplaatsen.
Toch blijft een dubbel gevoel over bij het echtpaar Nieuwveld over de vierde plek en de award. ‘Wat moeten we nu nog doen om te winnen?’ Wel benadrukt het paar dat ze blij zijn voor hun personeel en dat ze diep respect hebben voor de nummers 1,2 en 3.

Reageer op dit artikel