nieuws

Website Kwalitaria nu ook geschikt voor mobiel

Fastfood

Kwalitaria heeft als eerste cafetariaformule de website ook geschikt gemaakt voor de mobiele telefoon.

Website Kwalitaria nu ook geschikt voor mobiel

De site m.kwalitaria.nl zorgt ervoor dat de leesbaarheid onderweg vele malen beter is dan de gewone website waaraan de mobiele is gekoppeld. Zo is onderweg snel een locatie of het telefoonnummer daarvan te vinden en zijn promoties in te zien. Ook kan d econsument zich snel inschrijven voor de nieuwsbrief van de keten.

Het mobiel geschikt maken van de website gebeurt niet alleen voor de Kwalitaria website maar later dit jaar ook voor de lokale Kwalitaria ondernemerswebsites. De content op deze eigen website is door de Kwalitaria ondernemer zelf makkelijk te beheren en dezelfde content kan nu ook makkelijk worden gekoppeld aan de mobiele versie.

Eerder dit jaar lanceerde de keten ook al een bestel- en betaalapp. Voor de mobiele telefoon.

Reageer op dit artikel