nieuws

Ledenwerfactie ProFri succesvol

Fastfood

De ledenwerfactie van ProFri, een gratis lidmaatschap tot het einde van het jaar, is een groot succes, meldt de vakvereniging van Professionele Frituurders. ‘We hebben bijna zeventig nieuwe leden ingeschreven, meldt Frans van Rooij.

Ledenwerfactie ProFri succesvol

‘Onze doelstelling, driehonderd leden voor het eind van het jaar komt daarmee in zicht’, zegt van Rooij. Vanwege het succes wordt de wervingscampagne, die eerst tot 1 oktober zou lopen, verlengd tot het eind van het jaar.

Vakbeurs
ProFri stond afgelopen week voor het eerst met een stand op een vakbeurs. Potentiële leden lieten zich tijdens Horeca Inspiratie in Hardenberg informeren en bestaande leden kwamen kennismaken of met vragen langs. Tijdens de beurs is ook een regionale ledenbijeenkomst gehouden. ‘Die is met meer dan twintig personen ook goed bezocht’, aldus Van Rooij.

Met de beurs sloot ProFri een speciale ledenwervingscampagne af, waarbij de frietzak 3.0 de grote blikvanger was. In drie verschillende edities, bijgesloten bij Snackkoerier, vertelden collega-frituurders waarom zij lid zijn van ProFri. Ook bevatte deze frietzak tien redenen om lid te worden. ‘De tijdelijke aanbieding, een gratis lidmaatschap, nam vervolgens de laatste drempels weg’, aldus Van Rooij.

Reageer op dit artikel