nieuws

Korting bij niet gebruiken gsm

Fastfood

Gasten van restaurant Bedivere in Beirut krijgen tien procent korting als ze hun smartphone tijdens het verblijf in bewaring geven. De actie krijgt wereldwijd aandacht en krijgt veel bijval.

Korting bij niet gebruiken gsm

Twitter, Facebook, sms’en. Bij restaurant  Bedivere in het Libanese Beirut hebben ze genoeg van gasten die in hun telefoon zitten gedoken. Een vriendelijk verzoek om de telefoon uit te zetten helpt vaak niet. Een telefoonverbod gaat ze waarschijnlijk te ver en jaagt gasten weg.

Bij Bedivere zijn ze met een creatieve oplossing gekomen. Gasten die hun telefoon in bewaring geven krijgen tien procent korting. De eigenaar probeert op deze manier sociale contacten tussen klanten weer mogelijk te maken. Niet via sociale media maar ‘ouderwets’ via persoonlijk contact.

Dat het leeft, blijkt: de actie krijgt vanuit alle hoeken bijval. Wereldwijd hebben media zoals tv,websites, kranten en tijdschriften al aandacht besteed aan het initiatief.

Foto:Facebook/Bedivere

Reageer op dit artikel