nieuws

Kant en klare maaltijden bij tankstation BP

Fastfood

Bij het BP-tankstion langs de A12 bij Harmelen zijn vanaf vandaag kant en klare afhaalmaaltijden te koop. Samen met het Britse Marks & Spencer is een gemakswinkel geopend als aanvulling op het assortiment van het Wild Bean Café.

Kant en klare maaltijden bij tankstation BP

BP zegt met de gemakswinkel nu alle eetmomenten van de dag in te kunnen vullen. ‘Ons tankstation Bijleveld is de afgelopen weken ingrijpend verbouwd. Op deze locatie introduceren wij een nieuw soort gemakswinkel die zich kenmerkt door een breed en bijzonder assortiment, een goede bereikbaarheid en ruime openingstijden. Dit is een voor Nederlandse begrippen uniek tankshopconcept waarin we het aanbod van producten en services voor onderweg en voor thuis hebben geïntegreerd. Wij hebben daarmee voor elk eetmoment, van ontbijt tot en met diner, een vers en smaakvol aanbod voor onze klanten’, aldus Hendrik Muilerman, algemeen directeur van BP Nederland in een persbericht.

Het assortiment telt 700 producten waaronder Indiase, Italiaanse en Chinese maaltijden en ook sandwiches en groenten en fruit. Binnenkort volgen nog vijf tankstations.

Reageer op dit artikel