nieuws

EXKi opent vestiging in Verenigde Staten

Fastfood

EXKi opent in het eerste kwartaal van 2014 een vestiging in de Verenigde Staten. De van origine Belgische formule is in Nederland actief in Den Haag en gaat begin volgend jaar van start in New York.

EXKi opent vestiging in Verenigde Staten

De opening van een locatie in de Verenigde Staten wordt gemeld door de Gazet van Antwerpen. Het restaurant van de van origine Belgische formule komt in een pand in het Flatiron District in het hart van Manhattan, New York.

In Nederland in Den Haag

EXKi startte in 2001 in Brussel en is in Nederland actief in Den Haag, waar binnenkort de tweede locatie opent.

De formule telt nu zeventig Belgische vestigingen is eveneens actief in Frankrijk, Luxemburg en Italië.

New York

De Verenigde Staten stonden op de wensenlijst. Aan de realisatie van de Amerikaanse vestiging ging volgens het artikel een periode van twee jaar intensieve voorbereiding vooraf. De werkzaamheden in New York starten in oktober.

Parijs

Eind 2014, begin 2015 moeten in de Verenigde Staten meerdere vestigingen openen. Naast de opening van de tweede Haagse vestiging staat de start van drie nieuwe restaurants in de Franse hoofdstad Parijs gepland.

Reageer op dit artikel