nieuws

Bagels&Beans wil meer winkels in Duitsland

Fastfood

De Nederlandse formule Bagels&Beans wil meer vestigingen openen in Duitsland. Bagels&Beans heeft pas een pilotstore geopend in Aken en dat loopt goed.

Bagels&Beans wil meer winkels in Duitsland

Bagels&Beans wil volgend jaar nieuwe vestigingen openen bij onze Oosterburen. ‘Mijn ambitie is om Bagels&Beans nóg groter en internationaler te maken. In Nederland willen we binnen vier jaar doorgroeien naar honderd vestigingen. Daarbij willen we volgend jaar meer winkels openen in Duitsland. Maar de bagel komt oorspronkelijk uit Amerika en wie weet kunnen we daar ook met ons concept aan de slag’, aldus oprichter en directeur Ronald Bakker in de First Formule nieuwsbrief.

Het bedrijf is nog op zoek naar een partner om de groei naar Duitsland te realiseren. De eerste vestiging in Nederland opende in 1996 in Amsterdam, inmiddels zijn er 65 in Nederland.

Reageer op dit artikel