nieuws

Publieksprijs Cafetaria Top 100 van start

Fastfood

De bedrijven die meedoen aan de Cafetaria Top 100 van Snackkoerier maken kans op de publieksprijs. Via een speciale Facebook-pagina kunnen hun gasten stemmen op hun favoriete zaak. De prijs gaat naar de cafetaria met de meeste stemmen.

Publieksprijs Cafetaria Top 100 van start

De Cafetaria  Top 100 heeft dit jaar voor het eerst een publieksprijs te vergeven. Cafetariagasten kunnen sinds gisteren via een Facebook-pagina en app, ook te bereiken via stemopjouwcafetaria.nl, stemmen op hun favoriete cafetaria, inmiddels zijn al bijna duizend stemmen uitgebracht. Op 28 oktober, tijdens het Cafetaria Top 100 event, wordt de winnaar gehuldigd.

Stemmen werven

Cafetaria’s die meedingen naar de prijs zijn sinds gisteren druk stemmen aan het werven voor de prijs. Inmiddels zijn via Facebook al bijna duizend stemmen uitgebracht. Om stemmen te werven onder hun gasten hebben de genomineerde cafetaria’s promotiemateriaal gekregen om in hun zaak te gebruieken. Veel bedrijven zijn direct zelf al actief op Facebook en via Twitter aan de slag gegaan. Een actieve campagne kan namelijk zorgen voor een extra prijs naast een eventuele notering in de cafetaria Top 100.

Reageer op dit artikel