nieuws

Duizenden stemmers publieksprijs Cafetaria Top 100

Fastfood

De stemmen stromen binnen voor de publieksprijs van de Cafetaria Top 100. Al ruim meer dan 3500 consumenten hebben op hun favoriete cafetaria gestemd.

Duizenden stemmers publieksprijs Cafetaria Top 100

Cafetaria’s die meedoen aan de Cafetaria Top 100 maken deze editie voor het eerst kans op een publieksprijs. Via de Facebook-pagina stemopjouwcafetaria.nl kunnen gasten stemmen op hun favoriete zaak door deze te ‘liken’. De prijs gaat naar de cafetaria die de meeste ‘likes’ krijgt.

Cafetaria’s hebben promotiemateriaal ontvangen om te gebruiken in hun zaak. Veel bedrijven zijn actief bezig via ‘oude’ en social media om stemmen te werven. De top ligt nog dicht bijeen. Tussen de nummer een en drie zit maar net meer dan tien ‘likes’ verschil.

Op 28 oktober, tijdens het Cafetaria Top 100 event, wordt de winnaar van de publieksprijs gehuldigd. Stemmen kan nog tot 15 oktober.

Reageer op dit artikel