nieuws

Taco Bell stopt met kindermenu’s

Fastfood

Fastfoodketen Taco Bell doet de kindermenu’s in de ban. De kindermenu’s en speeltjes passen niet meer binnen de strategie van de keten en hebben een te kleine invloed op de omzet.

Taco Bell stopt met kindermenu’s

De kindermenu’s en bijbehorende speeltjes passen niet binnen de vernieuwde strategie van Taco Bell, laat CEO Greg Creed maandag weten in een persbericht. ‘Als we een betere en relevantere Taco Bell willen zijn, hebben de kindermenu’s en speeltjes simpelweg geen meerwaarde voor ons. We gaan ons concentreren op het verbreden van de keuzes die passen bij de verschillende wensen van de gasten binnen alle leeftijdscategorieën.’

Taco Bell wil zich meer gaan richten op de doelgroep ‘Millennials’, jonge mannen tussen de 18 en 35 jaar. Daar passen kindermenu’s niet bij vindt de keten. De kindermenu’s verkochten bovendien niet goed, ze zorgden voor minder dan 0,5 tot 1 procent van de verkopen.

Het verbannen van de kindermenu’s en speeltjes begint deze maand en wordt in januari 2014 afgerond.

Reageer op dit artikel