nieuws

Snacktaria Hans van Vugt doneert aan KiKa

Fastfood

Snacktaria Hans van Vugt uit Oss is twee weken geleden uitgeroepen tot de Leukste Snackbar van Oss in de verkiezing om de Leukste Snackbar van Nederland. Om dat te vieren organiseerde hij een actieweek met als doel een mooie donatie voor KiKa bij elkaar te verdienen.

Snacktaria Hans van Vugt doneert aan KiKa

Snacktaria Hans van Vugt koppelde een extra element aan de wedstrijd om Leukste Snackbar van Nederland. Voor iedere uitgebrachte stem heeft hij vijf eurocent gedoneerd aan KiKa. Daarnaast heeft hij een actieweek opgezet toen hij uitgeroepen werd tot de Leukste Snackbar van Oss. Van alle verkochte menu’s zou hij nog eens 25 eurocent per menu apart zetten voor KiKa.

De gasten van de cafetaria konden deze actie erg waarderen. Uiteindelijk zijn er 377 menu’s verkocht in een week. Hans van Vugt heeft het bedrag aangevuld tot 100 euro en dat bedrag is inmiddels gedoneerd aan de stichting die fondsen werft voor onderzoek op het gebied van kinderkanker.

Reageer op dit artikel