nieuws

EXKI opent tweede vestiging in Nederland

Fastfood

De van origine Belgische formule EXKi opent binnenkort een tweede vestiging in Nederland. Net als de eerste komt deze in Den Haag.

EXKI opent tweede vestiging in Nederland

De tweede vestiging van de keten, waar gezond, verantwoord en duurzaamheid samen gaan  met snelheid, komt aan de Haagse Turfmarkt, meldt Out-of-Home Shops. De Turfmarkt is een a-locatie, net als Het Plein waar de eerste Nederlandse EXKi is gevestigd.

EXKi is een zelfbedieningsformule met vooral gezonde en verantwoorde producten. Naast coffee-on-the-go en ‘ready to eat’-producten als sandwiches en salades zijn er bijvoorbeeld ook dagverse maaltijden mee te nemen die alleen nog moeten worden opgewarmd.

EXKi startte in 2001  in Brussel. Inmiddels heeft de keten ook vestigingen in Frankrijk, Luxemburg en Italië en is de blik ook op de Verenigde Staten gericht.

Reageer op dit artikel