nieuws

Nederlands’ beste spareribs bij Van Holst

Fastfood

Eethuis van Holst uit Dongen, de winnaar van de Cafetaria Top 100 van 2012, serveert Nederlands’ beste spareribs. De vaste slager van de cafetaria, Keurslager Marco van Strien uit ’s Gravenmoer, heeft de Spare Ribs Trophy 2013 gewonnen.

Nederlands’ beste spareribs bij Van Holst

Van Strien won de prijs op 24 juni tijdens het KNS (Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie) Inspiratiecongres in theater ’t Spant! In Bussum. Het was de eerste keer dat Van Strien deelnam aan de wedstrijd en hij ging er meteen met de hoofdprijs vandoor.

De jury zei over zijn spareribs: ‘Een prachtig slagersproduct. Het heeft een lekkere vleessmaak, de juiste garing en een passende marinade. Een eerlijk product en een perfect afgewerkte rib. Dit is de kunst van de slager.’

Reageer op dit artikel