nieuws

Gratis ProFri-lidmaatschap tot einde jaar

Fastfood

De vereniging van Professionele Frituurders ProFri biedt cafetariahouders die lid zijn van KHN, of zijn aangesloten bij een formule, een gratis kennismakingslidmaatschap tot het eind van het jaar.

Gratis ProFri-lidmaatschap tot einde jaar

‘Ik ben al lid van KHN’- of- ‘ik ben aangesloten bij een formule’, dat is wat Frans van Rooij van de vereniging van Professionele Frituurders (ProFri) vaak hoort als hij cafetariahouders vraagt lid te worden. ‘Ze vinden een extra lidmaatschap overbodig.’

Om de drempel lager te make, een lidmaatschap kost normaal €175, biedt de vereniging ze nu een gratis lidmaatschap tot het eind van het jaar. ‘We starten tijdig want als ondernemers eventueel hun lidmaatschap van KHN te gunste van dat van ons op willen zeggen,  moet  dat voor 1 oktober gebeuren.’

Van Rooij zegt ondernemers ongeveer dezelfde financiële voordelen te kunnen bieden als KHN. ‘Daarnaast kunnen ze flink besparen met onze voordeelscan. Die levert soms duizenden euro’s voordeel op afvalinzameling,  verzekeringen en dergelijke.’

Met de actie wordt de ledenwerfactie van vorig jaar herhaald. ‘Het merendeel van de ondernemrs die toen lid werden is dat ook gebleven.’

Reageer op dit artikel