nieuws

Délifrance wint innovatietrofee

Fastfood

Délifrance Nederland heeft de “Trophée de l’Innovation” van de Franse Kamer van Koophandel in Nederland gewonnen. Délifrance krijgt de prestigieuze prijs voor de innovatieve ‘Crois’Sandwich’.

Délifrance wint innovatietrofee

De ‘Crois’Sandwich’ is een innovatieve  sandwich met de zachte textuur van melkbrood en de knapperigheid van een croissant. Het innovatieve broodje is bereid met  volkorenmeel, lijnzaad, maanzaad en zonnebloempitten en heeft een topping  van lijnzaad, zonnebloempitten en havervlokken. Daardoor is de sandwich ook een goede bron van vezels.

Voor Délifrance was dit niet de eerste prijs die de ‘Crois’Sandwich’ behaalde. In januari van dit jaar kreeg de sandwich op de Franse beurs Sirha ook al een Innovation Award.

In totaal zijn er drie ‘Trophées’ op 13 juni uitgereikt tijdens de gala-avond in het Amsterdamse Hotel De l’Europe. Deze ‘Trophées’ zijn speciaal in het leven geroepen om bedrijven in de spotlight te zetten die een succesvolle bijdrage leveren aan de Frans-Nederlandse handelsbetrekkingen.

Op de foto Délifrance-directeur Ruud van Erp met trofee.

Reageer op dit artikel