nieuws

Custom made Magnum in trek

Fastfood

Tienduizend mensen hebben inmiddels hun eigen custom made magnum laten samenstellen bij de Magnum Pleasure store in Amsterdam. De tijdelijke winkel opende 30 mei en profiteert de laatste dagen van het mooie weer.

Custom made Magnum in trek

Het mooie weer van de laatste dagen zorgt voor lange rijen voor de tijdelijke winkel waar een gast een Magnum naar eigen recept kan samenstellen. De pop-up store, op het Amsterdamse Rembrandtplein is alleen deze zomer open.

Een custom made Magnum uit de Magnum Pleasure Store begint met een basis van vanille-roomijs en een krakende coating naar keuze: melkchocolade, witte chocolade of pure chocolade. Vervolgens kunnen naar eigen smaak een aantal toppings worden toeggevoegd. De keuze varieert van klassiek tot experimenteel. ‘De Experimentals blijken favoriet bij onze bezoekers in de Magnum Pleasure Store Amsterdam’, legt Kelly Pangemanann van de Magnum Store uit. ‘Onze klanten worden helemaal vrolijk van rozenblaadjes en knetterchocolade op hun Magnum, het zijn ware kunstwerkjes waar we onze bezoekers genietend mee de deur uit zien lopen.’

Naast de Experimentals staan er ook Classics  (met hazelnoot, amandel of speculaasstukjes) en Specials op het menu, De specials bevatten bijzondere toppings als goji bessen, meringue stukjes, kokos, caramel fudge stukjes, chocolade macarons en nougat.

Eerder opende Magnum al van deze tijdelijke winkels in wereldsteden als onder meer Londen, Parijs, Istanbul en Mexico City.

Reageer op dit artikel