nieuws

Yoghurtijsconcept Frozz naar buitenland

Fastfood

Frozen yoghurt concept Frozz opent binnenkort een winkel in Portugal. De eerste buitenlandse vestiging van het yoghurtijsconcept opent 17 mei in Lissabon.

Yoghurtijsconcept Frozz naar buitenland

Zowel in als buiten Nederland melden potentiële kandidaten zich om de formule te exploiteren, melden de franchise-consultants van First Formula.  Portugal is toch een hele stap, zegt Frozz-oprichter Mei-Lin Ang tegen First Formula. De keten exploiteert de huidige tien vestigingen alle in Nederland. ‘Wij zien Lissabon als een pilot om te kijken hoe onze Nederlandse zuivel aanslaat in het buitenland en als oefening voor verdere buitenlandse expansie’, meldt  Ang aan First Formula.

Overigens wordt het concept van Frozz in Nederland in sommige vestigingen uitgebreid met een tweede concept. In Den Haag en op Schiphol openen binnenkort de eerste combinatievestigingen van Frozz en zusterformule Oodlz , een trendy en eigentijds noedelconcept. Volgens Ang vullen beide concepten elkaar goed aan. De een is warm en de ander koud. Dat geeft traffic in de  verschillende seizoenen en biedt vestigingen zo de mogelijkheid om ook in de winter open te blijven. Ook qua arbeidspieken vullen ze elkaar goed aan. ‘Voor Oodlz liggen de drukte momenten tussen 12.00 en 14.00 uur en tussen 18.00 en 20.00 uur, terwijl Frozz hoogtij viert tussen 15.00 en 17.00 uur en tussen 20.00 en 01.00 uur.’

Reageer op dit artikel