nieuws

Taco’s met leeuwenvlees na bedreiging van menu

Fastfood

Taco Fusion in Florida heeft taco’s die zijn gevuld met leeuwenvlees van het menu gehaald na een social-mediarel waarbij de eigenaar zelfs bedreigd werd. Het bedrijf houdt taco’s die zijn gevuld met vlees van andere exotische dieren zoals haai, ratelslang en beer wel gewoon op het menu.

Taco’s met leeuwenvlees na bedreiging van menu

Taco Fusion startte in februari en maakte snel naam met de bijzondere taco’s die naast de reguliere ook op het menu staan. Onder de naam Safari Taco’s serveert het bedrijf  bijzondere varianten zoals met buffel, ratelslang, haai, struisvogel, gazelle en kaaiman. Ze worden alleen verkocht indien het bijzondere vlees beschikbaar is en dan ook nog tegen dagprijs, vanwege de lastige verkrijgbaarheid van het vlees, zo meldt de menukaart.
De taco met leeuwenvlees, à raison van $35, kreeg veel kritiek op social media, meldt Gawker.com. Eigenaar Ryan Gougeon besloot daarom de leeuwentaco van het menu te halen nadat hij, naar eigen zeggen, doodsbedreigingen en bommeldingen binnen kreeg. Op Facebook schreef  een criticaster dat ze het ‘vlees van Gourgeon zelf van zijn lijf moesten snijden en in de taco’s moesten gaan verwerken’. En op Yelp: ‘Waarom geen kat, rat of hond. Het is gevaarlijk en afschuwelijk.’

Gougeon heeft het  doel dat hij zich waarschijnlijk had gesteld, snelle naamsbekendheid, bereikt. Door alle ophef heeft hij enorm veel publiciteit gekregen.

Reageer op dit artikel