nieuws

Nieuwe Magnums geïnspireerd op Franse desserts

Fastfood

Magnums zijn als Limited Edition in vijf nieuwe smaken verkrijgbaar. De smaken van de Magnum 5 Kisses zijn gebaseerd op die van Franse patisserie en desserts zoals crème brûlée en tart eaux pommes.

Nieuwe Magnums geïnspireerd op Franse desserts

De vijf nieuwe ijssmaken zijn geïnspireerd op de exclusieve desserts uit de Franse patisserie. Onder de namen First Kiss, Loving Kiss, Passionate Kiss, Flirty Kiss of Stolen Kiss zijn ze verkrijgbaar in onder meer supermarkten, bioscopen en beachclubs.

Bekende klassieke Franse dessertrecepten stonden model voor de nieuwe smaken. First Kiss – gebaseerd op een crème brûlée en gemaakt van vanille-custardijs met karamelsaus en gekarameliseerde suiker. Loving Kiss – smaakt naar ‘meringue et fruits rouges’. Het roomijs heeft een coulis van rood fruit, cranberry en meringue snippers. Passionate Kiss vindt haar basis in tiramisu, met mascarpone-ijs en een koffiesaus, stukjes chocolade en luchtige cake. Flirty Kiss – de smaak van ‘gâteau au chocolat’, met chocolade-ijs, chocoladesaus en stukjes brownie. Stolen Kiss – een ode aan de Franse ‘Tarte aux Pommes’, met vanille-ijs, stroop en stukjes gebak.

Magnum lanceerde al eerder Limited Edition lijnen. In 2003 werd ‘Magnum 7 Deadly Sins’ gepresenteerd, in 2005 gevolgd door ‘Magnum 5 Senses’.

Reageer op dit artikel