nieuws

Foodtrucks verzamelen zich in Amsterdam

Fastfood

Vier dagen lang verzamelen meer dan honderd Foodtrucks zich in Amsterdam voor het festival van de rollende keukens. De culinaire happening heeft van 9 tot en met 12 mei plaats bij cultuurpark de Westergasfabriek.

Foodtrucks verzamelen zich in Amsterdam

Zo’n 130 mobiele eetgelegenheden verzamelen zich gedurende de vier dagen in het Westerpark bij de Westergasfabriek voor het festival van de Rollende Keukens. Van culinair hoogstandje via een innovatieve cocktail tot een biologisch frietje, van poffertjes tot kreeft.  Er is voor elk wat wils te krijgen op het festival dat voor de zesde keer wordt gehouden.

Het terrein bij de Westergasfabriek wordt tijdens deze zesde editie bevolkt door zo’n 130 mobile foodverkopers. Dat zijn er ruim honderd meer dag tijdens de eerste editie. Volgens organisatoren Pacific Park en Mister Kitchen was de belangstelling dit jaar zo groot dat er een lange wachtlijst is.

Het festival is gratis toegankelijk. Op de website en op de Facebookpagina is alvast een voorproefje te nemen. Het weekend wordt op diverse podia omlijst door ‘mobiele muziek’.

Reageer op dit artikel