nieuws

Tweede Domino’s voor familie Raadgever

Fastfood

De familie Raadgever krijgt haar tweede Domino’s Pizza. Naast de bestaande vestiging in Veghel van de familie opent in Uden de tweede zaak van de Raadgevers.

Tweede Domino’s voor familie Raadgever

Domino’s Pizza in de Oranjestraat in Uden is vanaf 15 april in bedrijf. ‘We zijn blij dat we nu ook in Uden aan de slag kunnen’ vertelt Guus Raadgever. ‘ Het was altijd al een wens om ook in Uden een Domino’s te openen’.

Zoon Nick Raadgever zal voornamelijk het vaste gezicht van de winkel in Uden worden. ‘ Maar natuurlijk zal heel de familie meewerken in allebei de winkels’ zegt Nick Raadgever.

Stuntweek

Domino’s gaat van start met een prijsactie: Alle mediumpizza’s zijn 3,99 als ze worden afgehaald in Uden. De zaak in Uden doet met deze actie mee aan de landelijke Stuntweek van de pizzaketen. Alle mediumpizza’s gaan deze week weg voor 4 euro, dat wordt nog een euro minder (2,99) als de pizza tussen 12 en 16 uur wordt afgehaald.

Reageer op dit artikel