nieuws

Carpigiani splitst softijs en ambachtelijk ijs

Fastfood

Carpigiani gaat vanaf 1 mei 2013 verder als twee aparte organisaties. Carpigiani Ambachtelijk wordt de naam voor de ambachtelijke markt en Carpigiani Soft wordt de nieuwe bedrijfsnaam voor de softijs markt.

Carpigiani splitst softijs en ambachtelijk ijs

Zowel Carpigiani Ambachtelijk als Carpigiani Soft gaan onder de naam Carpigiani Nederland in de markt gezet worden. Met de specialisatie wil Carpigiani de gewenste kwaliteitsslag maken naar deze twee markten.

Teun Loonen: ‘Het biedt alleen maar voordelen. Het uitgangspunt is specialisatie met behoud van het vertrouwde voor de klant. De markt voor ambachtelijk en die voor softijs lijken qua product natuurlijk op elkaar. Maar qua klantbehoeften en daaruit voortkomende processen op het gebied van verkoop, advies en service zijn ze totaal verschillend. Om ons in beide markten verder te specialiseren vraagt dit om twee verschillende marktbenaderingen vanuit twee afzonderlijk opererende organisaties.’

Hans Kennis wordt de nieuwe verkoopdirecteur van Carpigiani Ambachtelijk, Dietrich Zaaijer wordt verkoopdirecteur van Carpigiani Soft.

Reageer op dit artikel