nieuws

Twee nieuwe salades op menu McDonald’s

Fastfood

McDonald’s heeft afgelopen donderdag twee nieuwe salades op het menu gezet. Het betreft een maaltijdsalade met geitenkaas en een tonijnsalade.

Twee nieuwe salades op menu McDonald’s

Met de twee nieuwe salades heeft McDonald’s nu een assortiment met drie maaltijdsalades. De  Caesar Salade met krokante kip staat al langer op het menu. Daarnaast kunnen de gasten kiezen voor een side salad bij een menu.

De Nederlandse consument vindt gevarieerd eten belangrijk. Tegelijkertijd letten zij daar onvoldoende op als ze buiten de deur eten. Dat blijkt uit onderzoek dat Maurice de Hond onder 1200 consumenten heeft uitgevoerd in opdracht van de hamburgerketen. Volgens het onderzoek vinden Nederlanders vooral dat groente en salades niet mogen ontbreken op de menukaart. Bijna de helft vindt het belangrijk dat McDonald’s een gevarieerd assortiment en salades aanbiedt. Aan die wens komt de keten tegemoet met de  vergroting van het saladeassortiment.

Reageer op dit artikel