nieuws

ProFri houdt regionale ledenbijeenkomsten

Fastfood

De vereniging van Professionele Frituurders ProFri houdt in april voor het eerst een vijftal regionale ledenbijeenkomsten. De vereniging wil zo makkelijker met de leden in gesprek raken over zaken die ze bezig houden zoals de prijsstijgingen van de laatste tijd.

ProFri houdt regionale ledenbijeenkomsten

De aanwezigen op de bijeenkomsten bepalen zelf de agenda, meldt het persbericht maar een voorzetje wordt al gegeven: ‘De ongekende prijsverhogingen die op dit moment worden doorgevoerd zullen zeker een van de onderwerpen van gesprek worden. Ervaringen uitwisselen en van elkaar leren staan centraal tijdens de bijeenkomsten’, aldus ProFri. De leden worden uitdrukkelijk opgeroepen ook collega-ondernemers, die nog geen lid zijn, mee te nemen.

 

Vijf bijeenkomsten

Op basis van het huidig aantal leden is er gekozen om dit voorjaar vijf regiobijeenkomsten te organiseren. Dit aantal kan in de nabije toekomst worden uitgebreid, maar daar wil het bestuur van ProFri haar leden verder bij betrekken. Plaatsen en data van de  bijeenkomsten zijn te vinden op de website van ProFri.

Reageer op dit artikel