nieuws

Met smartphone bestellen en betalen bij Kwalitaria

Fastfood

Kwalitaria lanceert een eigen bestel- en betaal-app voor smartphones. De app maakt het mogelijk met een smartphone te bestellen en veilig te betalen. ‘Daardoor hoeft je nooit meer in de rij te staan’, meldt het persbericht.

Met smartphone bestellen en betalen bij Kwalitaria

De app is samen met My Order ontwikkeld. De techniek is van het al langer bekende My Order maar heeft de eigen uitstraling van Kwalitaria. De applicatie voor de mobiele telefoon maakt het mogelijk om thuis of onderweg te bestellen en te betalen om vervolgens de klaarstaande bestelling op te halen.

Vanaf vandaag is het mogelijk om bij drie pilot locaties online te bestellen, te weten Kwalitaria Zeist, Velden en Zoetermeer. De komende weken komen daar nog een aantal locaties bij. In de vestigingen van Kwalitaria is het personeel getraind en start er een campagne om de gasten bekend te maken met de Kwalitaria app. ‘We willen met deze app de consument nog beter bedienen en het productaanbod via nieuwe kanalen aan de man brengen’, stelt het persbericht.

De applicatie is voor de IPhone te downloaden in de App store en voor Android-telefoons in de Google Play Store.

Reageer op dit artikel