nieuws

Alida’s Smulpaleis wint lokale verkiezing

Fastfood

Cafetaria Alida’s Smulpaleis in Roden is uitgeroepen tot ‘Beste bedrijf’ van de gemeente Noordenveld in een verkiezing die is gehouden door het lokale nieuwsblad De Krant.

Alida’s Smulpaleis wint lokale verkiezing

Na een voorronde, waarin de lezers van De Krant op hun favoriete bedrijf konden stemmen, bleven vijf bedrijven over. Daarvan bleek de cafetaria van Alida van Dellen en Jan Willems uiteindelijk de beste. De driekoppige jury, die de vijf finalisten het hemd van het lijf vroeg, was na lang beraad unaniem, meldt De Krant.

Publieksstemmen

In de eerste ronde wist de cafetaria maar liefst 692 publieksstemmen te verwerven. De vijf bedrijven die het hoogst eindigden kregen vervolgens een jurybezoek. Na de bekendmaking dat Alida’s Smulpaleis zich een jaar lang ‘Het Beste Bedrijf’ van de gemeente Noordenveld mag noemen stroomden de felicitaties binnen.  Op Twitter (@alidasmulpaleis) kreeg de cafetaria tientallen felicitaties en op Facebook stroomden de likes (261) en reacties (70) binnen.

Reageer op dit artikel