nieuws

Aanklacht na eten condoom bij McDonald’s

Fastfood

Een klant van een McDonald’s in Chicago klaagt de hamburgerketen aan omdat haar zoontje van twee een gebruikt condoom zou hebben opgegeten. Het kind zou het condoom hebben gevonden toen hij, samen met zijn broertje van drie, aan het spelen was in het speelgedeelte van het restaurant.

Aanklacht na eten condoom bij McDonald’s

De moeder beweert dat haar zoontje van twee een stukje van een condoom zou hebben opgehoest nadat hij met zijn broertje het speelgedeelte van het restaurant had bezocht. Volgens haar hadden daardoor beide kinderen een medische behandeling nodig. Het incident zou een jaar geleden, in februari, hebben plaatsgevonden, melden Amerikaanse media.

De verontruste moeder beschuldigt de keten er van nalatig te zijn en gefaald te hebben in het schoonhouden van het speelgedeelte. Ze wil boven op de vergoeding van de (toekomstige) medische kosten een schadevergoeding van minimaal vijftigduizend dollar.

McDonald’s zegt in een reactie de zaak te onderzoeken. ‘Een veilige en schone speelomgeving is onze topprioriteit.’

De advocaat van de vrouw stelt al maanden bezig te zijn om de zaak te schikken maar geen reactie te krijgen van de hamburgerketen en is daarom nu, een jaar later, naar de rechter te stappen.

Reageer op dit artikel