nieuws

Negentiende Amsterdamse Bagels & Beans

Fastfood

Bagels & Beans opent op 20 februari aanstaande de negentiende vestiging in Amsterdam. De bagel- en espressobar komt pal tegenover de hoofdingang van de Universiteit van Amsterdam.

Negentiende Amsterdamse Bagels & Beans

In de nieuwe Amsterdamse vestiging zal Rachid Salhi de dagelijkse leiding in handen hebben. Tijdens zijn studententijd was hij zelf al dagelijks te vinden in de eerste vestiging van Bagels & Beans aan de Ferdinand Bolstraat. Sinds die tijd bleef de keten hem fascineren en hij is ‘verrukt’ dat hij nu zelf als franchiseondernemer aan de slag kan.

Toplocatie

Salhi is blij met het lichte pand op de hoek van de Roetersstraat en de Nieuwe Prinsengracht. ‘Het is een toplocatie, met een bijzondere historie. De drie bruggen in de straat zijn vernoemd naar verzetshelden van de Tweede Wereldoorlog. Artis ligt op loopafstand, wat ook al thema terug te zien zal zijn in de bar.’

Rust

De vestiging ligt tevens pal tegenover de hoofdingang van de Universiteit van Amsterdam. Salhi: ‘Ik hoop dat ik veel studenten mag verwelkomen, zodat die net zoals ikzelf vroeger, bij Bagels & Beans een oase van rust zullen vinden.’

Reageer op dit artikel