nieuws

McDonald’s Wijck uit Maastricht wint Lekkerste Fastservicemenu

Fastfood

René van Bogaert uit Maastrichtwon gisteren tijdens de vakbeurs Horecava in de Amsterdam RAI de vakwedstrijd Lekkerste Fastservicemenu 2013. De medewerker van McDonald’s Wijck in Maastricht maakte razendsnel een gevarieerd fastservicemenu tijdens deze wedstrijd voor leerlingen van SVO Fastserviceopleidingen.

McDonald’s Wijck uit Maastricht wint Lekkerste Fastservicemenu

René van Bogaert maakte zijn winnende menu ‘Fresh ’n Crispy’ voor een deskundige jury onder leiding van juryvoorzitter Hans Hus van Kwalitaria Parade in Nootdorp. Tweede werd Raquell Meessens van Smullers in Maastricht. De derde plaats was voor Loes Bindels van Smulwereld ’t Huukske in Siebengewald.

De winnaar kreeg de beker voor de eerste prijs en een geldbedrag uitgereikt uit handen Lodewijk van der Grinten (directeur KHN). ‘De manier waarop de sector Fastservice is georganiseerd en de wijze waarop men calculeert, is een voorbeeld voor bijvoorbeeld restaurants en hotels’, aldus de enthousiaste directeur van KHN aan het einde van deze grootste nationale horecabeurs.
De wedstrijd is georganiseerd door de Stichting Lekkerste Wedstrijden samen met SVO Fastserviceopleidingen. Deze jaarlijks terugkerende wedstrijden zijn bedoeld ter lering en inspiratie voor de hele horecabranche.

Reageer op dit artikel