nieuws

Kip-corn met moes’ wint Lekkerste Kindermenu

Fastfood

Louis Tonkes, werkzaam bij Hof van Saksen (Landal GreenParks),heeft gisteren op de Horecava de vakwedstrijd Lekkerste Kindermenu 2013 gewonnen. Tweede is Danielle Touwslager (Restaurant Touch Down in Schiphol) en de derde plaats is voor Rob van Egmond (JMW in Amsterdam).

Kip-corn met moes’ wint Lekkerste Kindermenu

Louis Tonkes maakte als winnende kindermenumenu  een ‘Kip-corn met moes’ voor een deskundige jury onder leiding van juryvoorzitter Alfred Verhagen van Koppert Cress in Monster. De presentatie was in handen van het Masterchef tv-programmaduo Alain Caron en SVH Meesterkok Ron Blaauw.De 1e prijs werd uitgereikt door Junior Masterchef 2012, de 12-jarige Cecile en bestond uit een geldbedrag, de beker en een medaille. De 2e prijs werd uitgereikt door de eerste Nederlandse chef die door Michelin is onderscheiden met drie sterren en Palazzo-chef, Cees Helder, de 3e prijs kwam uit handen van juryvoorzitter Alfred Verhagen.

Deze wedstrijd werd georganiseerd door de Stichting Lekkerste Wedstrijden. Deze jaarlijks terugkerende wedstrijden zijn bedoeld ter lering en inspiratie voor de hele horecabranche.

Reageer op dit artikel