nieuws

Beckers en Favory samen verder als IZICO

Fastfood

IZICO, is de nieuwe naam van het bedrijf dat is ontstaan na de samenvoeging van Beckers Benelux en Favory Snacks. De nieuwe naam betreft alleen het bedrijf en niet de merken, de snacks worden als vanouds verkocht onder de merknamen Beckers en Bicky.

Beckers en Favory samen verder als IZICO

Met de bekende merken Beckers en Bicky en private labels wil IZICO uitgroeien tot de favoriete snackcompany van consumenten, shoppers en klanten in de Benelux, meldt het persbericht betreffende de naamsverandering. Hans Peters, CEO van IZICO: ‘We zijn een nieuw bedrijf met een nieuwe visie, nieuwe focus en nieuwe dynamiek: daarbij hoort een nieuwe naam. We hebben kwalitatieve en innovatieve producten en merken die echt lekker zijn en daarmee alle troeven in handen om de favoriet in ons segment te worden.’ Naast Beckers en Bicky produceert IZICO ook private label producten voor afnemers in verscheidene Europese landen.

Het hoofdkantoor van IZICO is gevestigd in Breda. Binnenkort zal middels een communicatiecampagne de naamsverandering onder de aandacht worden gebracht bij leveranciers en klanten.

Reageer op dit artikel