nieuws

Kiosco Comunal geopend op Schiphol

Fastfood

HMSHost heeft op de C-Pier op Schiphol vandaag Kiosco Comunal geopend. In deze outlet met een robuuste uitstraling wordt een uitgebreid scala van ‘to go’ producten aangeboden, gericht op reizigers die op weg zijn naar de gate.

Kiosco Comunal geopend op Schiphol

Kernwoorden zijn snelheid en gemak, waardoor ook de passagiers met haast kunnen kiezen uit lekker en gezond eten.

Gasten kunnen bij Kiosco Comunal onder andere terecht voor warme broodjes belegd met omelet, biefstuk of gegrilde groenten. Daarnaast is een uitgebreid assortiment van zoete snacks zoals croissants, koffiebroodjes, muffins en donuts. In de open koeling kan de gast zelf zijn gekoelde drankjes pakken en een gezonde keuze maken uit fruit of zuivelproducten.

HMSHost richt zicht met deze uitbreiding op de gehaaste passagiers die vanaf de C-Pier vliegen. Vanaf 05.00 tot 21.00 uur staan medewerkers voor de gast klaar om hen snel en vakkundig te helpen zodat ze spoedig hun reis kunnen vervolgen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels