nieuws

Eerste Délifrance in Kwalitaria van start

Fastfood

Gisteren is de eerste shop-in-shop vestiging van een Délifrance in een Kwalitaria geopend. Kwalitaria Lekkerrr van Peter de Rijk en Edith Heiboer in Amersfoort heeft de primeur.

Eerste Délifrance in Kwalitaria van start

In de nieuw gebouwde Kwalitaria, met zo’n vijftig zitplaatsen,  is een aanzienlijk aantal meters van de counter toebedeeld aan het broodjes- en lekkernijenconcept van Délifrance. De signing op de buitenzijde meldt ook prominent de aanwezigheid van de shop-in-shop.

Antonio Stroes, eigenaar van formulebeheerder franchisefriendly concepts (ffc), verwacht dat er volgens jaar (2013) nog een vijftal Kwalitaria’s een Délifrance zullen opnemen in hun bedrijf. ‘We willen graag het lunchmoment ontwikkelen. Als je daarmee zelf een naam wil bouwen duurt dat jaren. Dat versnellen we door samen te werken met een sterk merk als Délifrance.’

Op de foto: Antonio Stroes, Peter de Rijk en Délifrance-directeur Ruud van Erp (vlnr) maken gezamenlijk een eerste baguette.

Reageer op dit artikel