nieuws

Auto rijdt cafetaria in door gladheid

Fastfood

In het nabij Amersfoort gelegen Hoogland is vanmiddag een auto een cafetaria in gereden. De bestuurster was vergeten dat ze de auto niet op de handrem had gezet vanwege de vrieskou.

Auto rijdt cafetaria in door gladheid

De auto schoot naar voren toen de vrouw de auto startte. Ze was vergeten dat ze  hem vanwege de vrieskou in de eerste versnelling had gezet en niet op de  handrem. Er raakte niemand gewoond maar de ravage was aanzienlijk. De auto stond middenin de cafetaria geparkeerd, zoals is te zien op de website van De Stad Amersfoort.nl.

De vrouw had zojuist een bestelling gehaald bij cafetaria The King. Volgens snackbar-eigenaar Bing Chen is het een kwestie van puur geluk dat er aan het tafeltje achter de ruit niemand zat te eten, meldt RTV Utrecht.  Daardoor vielen er geen slachtoffers en kwam iedereen met de schrik vrij. ‘De schade is een verzekeringskwestie,’ zegt Chen. Inmiddels is een nieuwe ruit geplaatst en een loodgieter heeft zich over de kapotte verwarming ontfermd.

Op RTV Utrecht reageerde een lezer van het bericht al op komische wijze: Nieuwe drive-in geopend in Hoogland.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels