nieuws

Verhage Floriande trots op tweede plaats Cafetaria Top 100

Fastfood

Marco en Gisela Honsbeek zijn vervuld van trots met de tweede plaats die ze haalden in de Cafetaria Top 100 met Verhage Floriande in Hoofddorp. ‘Dit is de kroon op al het werk van Marco’, zegt Gisela.

Verhage Floriande trots op tweede plaats Cafetaria Top 100

‘Dit is inderdaad een kroon op het bedrijf waar ik al jaren voor sta. Ook toen ik nog geen eigen baas was. Gastvrijheid, je uiterste best doen om er iedere dag een feestje van te maken. Je ziet dat nu ook aan de blijdschap van het team.’ Gisela: ‘ Zonder een goed team gaat het niet, ben je nergens.’

Marco denkt dat het voor zijn team als een bevestiging voelt voor waar ze al jaren aan werken. ‘Zelf zoek ik de bevestiging dat we het goed doen meer in de buurt, bij de bewoners en onze gasten.’ Dat neemt niet weg dat hij dolgelukkig is met de prijs. ‘Ik had niet gedacht dat we ooit zo hoog zouden eindigen.’  Marco herhaalt nog eens: ‘De essentie is het feestje dat je iedere dag viert met je gasten. Wij zijn  gek op feestjes.’ En komt er nog een feestje met het personeel? ‘We gaan zeker iets leuks doen met het hele team.’

Hij maakt zich een klein beetje zorgen over de dag van morgen (dinsdag 23 oktober, redactie).  Over de drukte die de tweede plaats misschien wel tot gevolg heeft. ‘We zijn bezig met een kleine verbouwing. De vloer is opnieuw gelakt en die moest 12 uur drogen.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels