nieuws

Teleurgesteld over honderdste plaats in Cafetaria Top 100

Fastfood

Het halen van de Cafetaria Top 100 is een prestatie van formaat. Maar Ruben Leijs van Verhage Delfgauw had liever niet op plaats honderd gestaan. Om de Top 100 te halen was een rapportcijfer 8,1 nodig. Dat cijfer haalden Ruben Leijs en Inge de Hoog dan ook met hun cafetaria Verhage Delfgauw.

Teleurgesteld over honderdste plaats in Cafetaria Top 100

Leijs had liever op een andere plaats gestaan, welke had hem niet uitgemaakt. ‘Het klinkt misschien ondankbaar maar ik vind dit een rotpositie. Ondanks dat  je bij de beste honderd hoort voelt het voor mij als laatste worden.’

Hij had weinig verwachtingen toen hij naar het event kwam. ‘Maar dit voelt vervelend.’ Hij vindt het vooral vervelend voor het personeel.  ‘In het stukje staat dat we misschien te druk waren met de opstart van onze tweede zaak. Ik vind dat daarmee ons personeel tekort wordt gedaan. Dat zijn kanjers.’

Inge blikt alvast vooruit naar de volgende editie. ‘Je hoopt altijd op meer en daar gaan we ons stinkende best voor doen.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels