nieuws

Snelste stijger in de Cafetaria Top 100: ‘ik zie het als erkenning

Fastfood

Ze maakten de grootste stijging in de Cafetaria Top 100 vanaf plaats 82 en naar de vierde. Deze een beetje ondankbare positie is behaald door Erik Houtenbos en Cindy Beugelsdijk met hun bedrijf, Cafetaria Brasserie Family in Lisse. ‘We zijn the best of the rest. Ik zie het toch als een stukje erkenning.

Snelste stijger in de Cafetaria Top 100: ‘ik zie het als erkenning

Houtenbos en Beugelsdijk (midden) zijn vooral blij dat de jury heeft herkend en erkend waar hij mee bezig is.  ‘We zijn al jaren bezig om ons bedrijf om te vormen tot een cafetaria plus, of zoals de naam zegt, ook een brasserie. Maar let wel, het is nog steeds fastservice’, verzekert Houtenbos.

Het is volgens hem de weg die grotere bedrijven met veel zitplaatsen moeten gaan. De wijze waarop grotere cafetaria’s de markt moeten benaderen om succesvol te zijn.  ‘En dan hoop je dat het gezien wordt.’

Na eerst te hebben genoten van een weekje vakantie waren de dagen voor de uitreiking toch een beetje anders dan anders geweest. Ze wisten door een openlijk jurybezoek dat ze voor een toppositie in aanmerking kwamen. ‘ik had het niet verwacht maar ik voelde de laatste dagen toch een beetje spanning opkomen.’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels