nieuws

Plaza Polly ‘Beste Kleine Cafetaria

Fastfood

De broers Frank en Rob Polman hebben met Plaza Polly de ‘Beste Kleine Cafetaria’ van Nederland. Service, kwaliteit en vakmanschap staan al jaren hoog in het vaandel bij dit bedrijf in Bemmel.

Plaza Polly ‘Beste Kleine Cafetaria

Plaza Polly is al jaren een vaste waarde in de Cafetaria Top 100. De afgelopen jaren werd een opmars ingezet die via een 56-ste en 23-ste plaats nu leidt tot een 8-ste plaats en de titel ‘Beste Kleine Cafetaria’.

De broers Polman weten op een beperkte oppervlakte een topomzet te realiseren. Dat moet vanwege de beperkte zitgelegenheid vooral gebeuren met afhaalbestellingen en de catering die de laatste jaren meer focus kreeg.

Ook dit jaar werden we uitermate vriendelijk geholpen, kregen een goed product en een hartelijk afscheid. ‘Service, kwaliteit en vakmanschap staan hier op een hoog peil’, aldus de jury.

De titel ‘Beste kleine cafetaria’ is bestemd voor bedrijven met een beperkt aantal zitplaatsen en/of relatief  kleine verkoopruimte. Het bedrijf dient uit te blinken op vlakken als gastgerichtheid en gastvriendelijkheid.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels