nieuws

Yoghurtconcept op Schiphol deze zomer

Fastfood

Horeca-exploitant HMSHost exploiteert deze zomer het yoghurtijs concept ‘Frozz’ vanuit een grote stalen container op het Jan Dellaertplein op Schiphol. Vanaf deze zomer wordt de frozen yoghurt voor 100 procent gemaakt van biologische melk van Hollandse koeien.

Yoghurtconcept op Schiphol deze zomer

Frozz is het lekkere en verantwoorde verwenmoment van deze zomer op Schiphol, zo laat HMSHost weten.. De verse Nederlandse yoghurt wordt bevroren op het moment dat de gast het bestelt. Het yoghurtijs wordt gemaakt van 100 procent biologische melk van Nederlandse bodem. Daarnaast bevat een Frozen Yoghurt slechts 100 kcal.

Frozen yoghurt is populair geworden in Californië. Amerikanen zijn er dol op, omdat het een frisse smaak heeft en de helft minder calorieën bevat dan gewoon ijs. De eerste seizoens frozen yoghurt is Frozz Pomegranate. Door biologisch granaatappelsap door de bevroren yoghurt te mengen, kleurt het roze en krijgt het een wat zoetere smaak.

Reageer op dit artikel