nieuws

Zaak met verborgen camera voor rechter

Fastfood

De restauranteigenaar van pizzeria Sorrento in Leiden hangt een celstraf van drie maanden boven het hoofd. De horecaman wordt verdacht van het ophangen van een verborgen camera op het damestoilet in de zaak. Justitie brengt de zaak waarschijnlijk voor de rechter.

Zaak met verborgen camera voor rechter

De politie heeft het onderzoek afgerond en justitie brengt de zaak vrijwel zeker voor de rechter, meldt het Leidsch Dagblad. Daarmee hangt de restauranthouder een celstraf van drie maanden boven het hoofd.

Enkele maanden geleden werd er op het damestoilet van de pizzeria een verborgen camera gevonden. Volgens de eigenaar van de zaak waren de camera’s opgehangen om zo gasten die drugs gebruiken te betrappen.

De horecaondernemer wordt vervolgd voor het maken van heimelijke opnames. ‘Daar staat drie maanden celstraf op. Dat is de maximale straf. Maar een geldboete of taakstraf is ook mogelijk. Als hij in de toekomst doorgaat met dit soort dingen heeft hij een groter probleem’, aldus een bron bij de Leidse politie in het Leidsch Dagblad.

Reageer op dit artikel