nieuws

X-Factor jurylid Stacey Rookhuizen beoordeelt McDonald’s- talenten

Fastfood

Vanaf vandaag start de zoektocht naar hét zangtalent van McDonald’s in Nederland. Stacey Rookhuizen zal optreden als jurylid en coach tijdens de vierde editie van Voice of McDonald’s: een talentenjacht voor alle medewerkers van McDonald’s wereldwijd.

X-Factor jurylid Stacey Rookhuizen beoordeelt McDonald’s- talenten

Met de talentenjacht wil McDonald’s medewerkers op een leuke manier stimuleren het beste uit zichzelf te halen en hun dromen waar te maken. Op 28 juni zal in een landelijke finaleshow de Nederlandse winnaar van Voice of McDonald’s bekend worden.

Dromen najagen

Stacey Rookhuizen weet als jonge ondernemer, oprichter van een platenlabel en talentscout als geen ander hoe het is om het beste uit jezelf te halen. “Uit eigen ervaring weet ik dat als je iets echt wilt, je er helemaal voor moet gaan. Dat spreekt me ook aan in Voice of McDonald’s: je droom najagen en het beste uit jezelf halen. Daarnaast is Voice of McDonald’s voor de medewerkers natuurlijk een groot feest. Ik kijk er dan ook naar uit om de nieuwe talenten van McDonald’s te ontdekken en te helpen ontwikkelen”, aldus Stacey Rookhuizen. Naast jurylid zal Stacey een coachende rol vervullen bij het maken van een videoclip voor de winnaar van de Nederlandse Voice of McDonald’s.

Op naar het grote podium

Voice of McDonald’s vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. Alle 2,5 miljoen medewerkers van McDonald’s wereldwijd krijgen hiermee de kans het grote podium te betreden. Vanaf vandaag kunnen de Nederlandse medewerkers van McDonald’s een filmpje met hun auditie inzenden. Uiteindelijk kiest de jury vijf Nederlandse finalisten, die op 28 juni tijdens een event hun talenten mogen tonen in Panama te Amsterdam. De winnaar van de Nederlandse finale wordt gecoacht door Stacey Rookhuizen bij het opnemen van een professionele videoclip. De Nederlandse winnaar dingt uiteindelijk mee naar de internationale titel Voice of McDonald’s en maakt daarmee kans op 25.000 US dollar.

Vorig jaar Nederlandse finalist

Talent is er zeker te vinden bij McDonald’s in Nederland. Zo wist Roger Corneille, Restaurant Manager van McDonald’s restaurant Maasbree, het in de derde editie zelfs te schoppen tot de internationale finale in Orlando, Florida. In de aanloop naar de finale liet hij maar liefst 10.000 kandidaten achter zich. “Een event als Voice of McDonald’s maakt werken bij McDonald’s te gek. Op de werkvloer hebben we als team al veel plezier met elkaar en doen we dagelijks ons best voor onze gasten. Om dan opeens op een internationaal podium te mogen optreden, is geweldig om mee te maken”, aldus Roger. Het selecteren van de echte talenten wordt een pittige taak. Naast Stacey bestaat de jury uit het talent van vorig jaar, Roger Corneille en Jo Sempels, algemeen directeur van McDonald’s Nederland.

Reageer op dit artikel