nieuws

Winnaar Imago Award: ‘Een opsteker voor medewerkers

Fastfood

Schitterend! Een opsteker voor de medewerkers’, reageert Hans Geurts van Cafetaria Nose 4 Food uit Zeist op het winnen van de Ad van Geloven Imago Award.

Winnaar Imago Award: ‘Een opsteker voor medewerkers

Geurts kreeg de prijs uit handen van Chantal de Hond van Ad van Geloven omdat hij een ‘draai’ heeft gegeven aan het imago van zijn cafetaria en daarmee ook van de sector. Zo staan er veel verse en gezonde producten op de kaart. ‘Maar we blijven toch ook een echte cafetaria, en zeker voor de ouwe trouwe gasten zijn we nog steeds ‘De Neus’.’

Hij is in zijn nopjes met de prijs. ‘Dit komt volkomen onverwacht. Ik vind het vooral mooi voor de medewerkers, die mogen trots zijn.’

Hij kreeg de Award voor zijn bijdrage aan de verandering van het cafetaria-imago. Na een verbouwing ging het assortiment op de schop, er werd onder meer een salade bar toegevoegd. Ook konden gasten tijdens een actie sporten (spinnen) voor een goed doel (Villa Joep). De verandering ‘werkt’, aldus de winnaar. ‘De oude gasten blijven komen en we trekken ook nieuwe gasten.’

Reageer op dit artikel