nieuws

Winnaar Cafetaria Top-100 bestuurslid KHN Fastservice

Fastfood

Cafetaria Top-100 winnaar Jos van Alphen is toegetreden tot het bestuur van de sector Fastservice van Koninklijk Horeca Nederland.

Winnaar Cafetaria Top-100 bestuurslid KHN Fastservice

Jos van Alphen, eigenaar van Eetplezier De Bestse Snackbar is op maandag 26 november tijdens de jaarvergadering met algemene stemmen gekozen tot bestuurslid van de sector Fastservice van Koninklijk Horeca Nederland.

Van Alphen volgt Gerard Harzevoort (The Place to Be) op. Harzevoort blijft zijn functie als wedstrijdleider tijdens vakwedstrijden op de komende Horecava en beurs IJsvak vervullen. ‘Op die manier heb ik tijd om me in te werken en alvast wat te wennen’, aldus Van Alphen.

De toetreding van Van Alphen is verrassend. Hij is bijvoorbeeld pas sinds kort lid van KHN omdat hij vond dat de koepel van weinig nut was en is voor ondernemers. ‘Die kritiek moet ik maar eens omzetten in daden om iets te bewerkstelligen.’

Bovendien spreekt het enthousiasme van de overige bestuursleden hem aan. ‘Ik zag bij wijze van spreken altijd mannen in pakken met dikke sigaren. Maar ik heb een aantal gesprekken met ze gehad en het zijn bevlogen ondernemers die iets willen beteken voor de branche. Het is wat dat betreft anders dan ik had verwacht en ik voel me er nu al bij thuis.’

Reageer op dit artikel