nieuws

Voedingscentrum looft Eetplezier

Fastfood

De jury van de Jaarprijs Voedingscentrum 2008 gaat een compliment uitdelen aan de fastserviceformule ‘Eetplezier’, voormalig nummer één in de Cafetaria Top-100 van Snackkoerier. De formuleleiding is uitgenodigd voor de uitreiking van de Jaarprijs Voedingscentrum.

Voedingscentrum looft Eetplezier

De initiatiefnemers van de Eetplezier-formule, snackproducent Ruud van Oers en cafetariahouder Jos van Alphen van Eetplezier De Bestse Snackbar in Best, zijn 26 november uitgenodigd om de uitreiking van de Jaarprijs van het Voedingscentrum bij te wonen in Den Haag.

Naast prijzen voor producten, deelt de jury ook aanmoedigingen aan producenten. De jury wil ook ‘speciale aandacht’ geven aan Eetplezier. ‘Wat dit dan inhoudt is voor ons nog niet duidelijk maar we hebben het vermoeden dat we toch wel een pluimpje krijgen of zo’, meldt Jos van Alphen.

‘Dat een fastservicebedrijf wordt uitgenodigd bij het Voedingscentrum, is volgens mij uniek. Het Voedingscentrum heeft weinig goeds te melden over onze branche en ziet ons als de veroorzaker van obesitas. We zijn toch wel trots dat we mogen komen.’

De slogan van het Voedingscentrum luidt ‘eerlijk over eten’, toch wilde de instantie niet reageren voor de uitreiking van de Jaarprijs.

Reageer op dit artikel